zondag 1 juni 2014

1 Juni Kasha-Katuwe Tent Rocks National Monument

Het is alweer 1 juni vandaag wat vliegt de tijd zeg . De dagen hier vliegen voorbij we zijn elke avond pas rond 21:00 op de kamer op zijn vroegst en nog komen we af en toe tijd te kort .
Vanmorgen stond er als eerste een ritje over de turquoise trail op het programma dit is een scenic road hier wat betekent dat de uitzichten langs de weg prachtig moeten zijn .Het was een weg van zo'n  100 km lang en het komt misschien omdat wij verwent zijn met mooie wegen rijden maar deze weg viel ons jammer genoeg wel wat tegen .Hierna gingen we naar  Kasha-Katuwe Tent Rocks National Monument hier hadden we echt zin in konden we weer lekker een wandeling maken .De  Kasha-Katuwe Tent Rocks zijn rotsen in de vorm van een kegel vandaar ook die naam de bovenkant lijkt net een tent/tipi. Daar aangekomen werd ons door de ranger al verteld neem voldoende water mee tijdens de wandeling het was namelijk rond de 38 graden en zouden vol in de zon lopen . Dit deden we dus en we gingen met afgeladen rugzak opweg naar de top van de Tent Rocks. Je begon onderaan de rotsformaties en uiteindelijk kwamen we op de top aan en keek je over de tent rocks heen .Hier zag je ook echt goed de kegel vorm die ze hebben .Heel bijzonder om te zien .Ook deze hadden we nog niet gezien we blijven ons verbazen over hoeveel verschillende vormen de rotsen hier hebben .Net nog ff een broodje subway gehaald als avond eten . Nu  nog even wat dingen uitzoeken voor morgen dan gaan we namelijk opzoek naar de cracked eggs .Wat dit zijn lees je hopelijk morgen .













3 opmerkingen:

  1. Ik mis het waterverbruik nog in het verslag hihi. Wat ziet dit er ook mooi uit zeg, echt prachtig! Zo te zien genieten jullie volop en benutten de dagen volledig haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha ik wilde het er in zetten maar toch maar niet gedaan...maar ter informatie gisteren opnieuw drinken moeten kopen ..we hebben op een liter of 20 aan water en ook zon 60 blikjes ....valt nog mee maar hebben ook rijdagen gehad :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi!!

    Grappig die kegelrotsen!
    Xx van ons

    BeantwoordenVerwijderen