donderdag 5 juni 2014

5 Juni New Mexico ..Arizona ..Colorado ..Utah

Vandaag hebben we 4 staten aangedaan nml New Mexico , Arizona , Colorado en we zijn geeindigd in Utah .We begonnen vanmorgen met het verlaten van ons hotel in New Mexico en zijn richting Arizona gereden waar we een bezoek gingen brengen aan Canyon de Chelly National Monument .
Dit is een park waar drie grote kloven doorheenlopen . Omdat dit park toebehoort aan de Navajo's (indianen) mag je maar in een klein gedeelte van het park komen om in te wandelen .En moet je het voor de rest doen met uitkijk punten .Een heel bijzonder uitkijk punt is het punt spider Rock dit is een zandstenen toren die 240 meter uit de bodem van de kloof oprijst.Na een bezoek aan dit park zijn  we naar Shiprock New Mexico gereden dit is een gigantische grote rots die uit het niets in 1 keer uit het land schap oprijst .Heel indrukwekkend om te zien .Toen zijn we via Colorado naar och wel ons hotel in Utah gereden . Heerlijk om weer in Utah te zijn dit is toch echt wel onze favoriete staat .Morgen staat er een lange hike op het programma van 18 km dus vroeg naar bed .





Dit is ongeveer de Route die we tot nu toe gereden hebben .We hebben in totaal tot nu toe 2700 mijl gereden . Dit is gelijk aan 4345 Km .Dit lijkt heel veel maar in de USA rij je dit heel makkelijk weg en is rijden ook helemaal niet erg hier .

Canyon de Chelly

FF chillen 

Canyon de Chelly

Selfie

Spider rock

Ons Saampies

Op weg naar shiprock

Shiprock

Yess Back In Utah :-)

1 opmerking:

  1. Die shiprock is ook mooi zeg en zo verlaten daar. Mooie foto! Enne...al best veel kms gereden en dan nog een dikke week te gaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen