dinsdag 17 juni 2014

15 Juni Laatste dagje ...

Vandaag was onze laatste dag in de USA. Voor vandaag stond er ook een behoorlijk aantal uren rijden op het programma we zouden namelijk van Hurricane naar Phoenix rijden vanwaar we zouden vliegen . Dit was ongeveer een uur of 6 rijden voor ons . Maar we hadden nog wat stops gepland onderweg dus we gingen ook nog wat zien vandaag . Als eerste stond een stop bij de Toadstool Hoodoos op ons te wachten . Hier moesten we een korte wandeling doen van 2 km .
Weer terug bij de auto wilden we nog een stop maken bij Horsehoe Bend  .Dit is een buiging in de Colorado rivier in de vorm van een hoefijzer vandaar die naam . We zijn hier enkele jaren geleden ook geweest maar hadden toen geen goede lens op onze camera zitten waardoor we hem niet helemaal op de foto kregen . Nu hadden we die lens wel en aangezien we toch in de buurt waren .
Blijft mooi Horseshoe Bend alleen wel heel toeristisch .Toen was het door rijden naar Phoenix onderweg kwamen we nog onbedoeld op een dirtroad uit die Marcel 10 jaar van zijn leven heeft gekost. Deze weg lag echt vol scherpe stenen en rotsen en het verbaasde ons dat we deze weg zonder lekker band hebben gereden .Nog nooit zo blij geweest om de verharde weg te zien :-)









1 opmerking:

  1. Mooi die hoodoos en mooi hè Horseshoe Bend. Foto is goed gelukt zo in zijn geheel!

    BeantwoordenVerwijderen